Cisterner

Tåliga och säkra cisterner i stål

Är ditt företag i behov av tåliga cisterner? Då har du kommit rätt, vi erbjuder cisterner i kolstål, rostfritt stål, syrafast stål eller Duplex-stål.

Oavsett hur stora cisterner du behöver så kan vi hjälpa dig, vi har erfarenhet och kompetens av att tillverka varianter som tar några hundra liter ända upp till flera tusen kubikmeter.

Kontakta oss redan idag om du vill ha offertförslag eller mer information om våra tåliga cisterner i stål.

stålbro cisterner

All kringliggande utrustning ingår

Våra cisterner är verkstadstillverkade eller platsbyggda och vi kan även erbjuda den kringliggande utrustning som behövs, som rör, gångbryggor och lejdare. Vårt mål är att varje kund ska få en helhetstjänst där vi tar hand om hela processen från konstruktion och tillverkning till montering av våra cisterner, silos och tryckkärl.

I våra stora och modernt utrustade industrihallar kan vi tillverka alla delar av våra cisterner på hemmaplan. Detta modultänk har även fördela när det handlar om transport och montering av cisterner och andra stålkonstruktioner.

Flexibla cisternanläggningar

Detta gäller oavsett om det handlar om stora cisterner, tankar eller tryckkärl. De rörsystem som vi

bygger kan dessutom kopplas ihop med våra cisterner, tryckkärl och all den processutrustning som ingår i en anläggning.

Utöver att vi leverera de beställda konstruktionerna så kan vi även montera och driftsätta dina cisterner. Detta sker ofta när det är drift- och underhållsstopp där vi har möjlighet att delta i reparationen genom att exempelvis byta slitplåt eller förstärka den befintliga processutrustningen.

Vi är med i projektet från början

Med vår långa erfarenhet av branschen och tillverkning av cisterner så kan vi hjälpa ditt företag så tidigt som möjligt med ert projekt. Det kan exempelvis handla om anläggningar med cisterner. Liggande eller stående, cylindriska eller rektangulära – helt beroende på förutsättningar för placering och utrymme samt vilken typ av vätska eller ämne som ska förvandlas i cisternen. Olja, vatten, spolarvätska, frätande ämnen- hos oss hittar du cisterner där du kan förvara en rad olika ämnen. Beroende på vad som skall lagras i cisternen väljes det material som passar bäst till produkten.

Cisterner som motsvarar höga krav

De rörsystem som används ingår i cisterner och anläggningar som ställer höga krav på driftsäkerhet, hygien och teknik. Vi har vad som behövs för att tillgodose detta och vi producerar därför våra cisterner i enlighet med ISO 1090. Vi kontrollerar svetsning, blästring, målning och alla våra produkter kommer med fullständig dokumentation.

Vi utför även underhåll av cisterner. En sådan metod är lining, där vi beklär insidan på cisternen med ett tunt plåtskikt som ökar livslängden på cisternen. Det kan även behövas när cisternen behöver nya egenskaper när den ska användas för ett nytt innehåll.

Kontakta oss redan idag om ditt projekt så återkommer vi inom kort med offert eller mer information. Vi är en ledande leverantör av högkvalitativa och säkra cisterner i stål.

Cisterner i stål i olika storlekar för olika behov