Om oss

Leverantör av kvalificerade stålkonstruktioner

Stål & Rörmontage är en ledande leverantör av kvalificerade stålkonstruktioner sedan 1987. Vi levererar ett brett utbud stålprodukter: stålbroar, GC-broar, cisterner, tryckkärl och andra kvalificerade stålkonstruktioner.

Vi är ett familjeföretag i tre generationer med en stabil tillväxt sedan grundandet 1987 och har idag ett 50-tal anställda. Sedan 2017 ägs företaget av koncernen Storskogen. Under våra år i branschen har vi skaffat oss breda kunskaper inom en rad olika segment.

stålbro stockholm

Moderna maskiner som klarar stora projekt

I våra lokaler har vi en modern maskinpark som gör att vi kan ta oss an riktigt stora och avancerade projekt. Vi utför hela uppdrag och delar av dem. Vi utför arbeten över hela världen och är med hela vägen beredning, kalkyl och hållfasthetsberäkningar till tillverkning och montage på plats.

Vi siktar på att vara en kostnadseffektiv leverantör som alltid hittar lösningar på olika situationer. Långa relationer med kunderna är alltid i fokus för oss, därför ska varje uppdrag vara utfört på bra som möjligt. Vi utsågs till Årets företag 1996, 2012 och 2013, något vi är mycket stolta över.

Vi levererar till hela industrin

Vi levererar stålkonstruktioner till de flesta nischer inom industrin, något som är en stor trygghet för våra kunder då vi har lång erfarenhet och breda kompetenser. Vi hanterar alla material och kan lämna trygga garantier genom våra certifieringar. Vi har goda lyftmöjligheter och stora lokaler med en produktionsyta på över 12 000 kvadratmeter, vilket gör oss redo för nästa stora industriprojekt.

Hållbarhet och miljöfrågor är viktiga för oss och det är en självklarhet att ta ansvar för miljön och kommande generationer. Alla våra konstruktioner är återvinningsbara när livslängden är slut och vi arbetar systematisk med både miljö- och kvalitetsfrågor. Vi är certifierade enligt EN 1090 EXC1-4, ISO 9001 och ISO 3834.

Korta beslutsvägar och stort engagemang

Några av våra största styrkor är korta beslutsvägar, stort engagemang, mångsidighet, korta leveranstider, och helhetslösningar.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha ett offertförslag inför ditt projekt eller om du bara vill veta mer om vår verksamhet.

stålbro cisterner

Kvalificerade stålkonstruktioner med kvalitet och miljö i fokus